Vi är idag tjugotalet anställda. Det finns alltid ett flertal personal i tjänst dygnet runt. På dagtid, under vardagar, finns det ytterligare personer i tjänst.

Personalen har bl a utbildning som socionom, socialpedagog och behandlingsassistent. Vår husmor är utbildad kock.

Förutom grundutbildning är fortbildning nödvändig för kvaliteten i verksamheten och därför sker fortlöpande kompetensutveckling i personalgruppen. Personalen har också regelbundet handledning med legitimerade psykologer.

Språk

Våra språkmöjligheter utöver svenska är engelska. Vid behov av annat språk använder vi tolk.

Kollektivavtal

Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna.

Lokala fackliga företrädare

Lokal facklig företrädare Vision: Peter Emilsson, tel 0552 – 210 80

Lokalt skyddsombud: Annelie Johansson, tel 0552 – 210 80

Nyckeltal

Sjukfrånvaron uppgick 2017 till 2,8 % (sjukfrånvaro i timmar/total årsarbetstid).

Behandlingsassistenter — semester-/timvikariat

Vi söker nu vikarier att arbeta med oss på Mölnbacka Ungdomshem. Vi söker i första hand semestervikarier till sommaren 2018, men möjlighet finns till timvikariat redan under våren.

Arbetsbeskrivning

Du ska arbeta i ungdomshemmets praktiska verksamhet som bl a innebär att delta i de dagliga sysslorna tillsammans med ungdomarna och vara en positiv vuxen förebild. Du bör ha erfarenhet av arbete med ungdomar och gärna utbildning med social inriktning. Du bör även ha lätt för att uttrycka dig skriftligt, då det krävs att du har god dokumentationsförmåga. För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod och förmåga att skapa relationer. Du ska kunna hantera stressfyllda situationer och ha förmåga att, på ett tydligt och ödmjukt sätt, stå för gränssättning och vara konsekvent. Som person är du trygg, lösningsfokuserad och har en god social kompetens då du kommer att ingå i ett team.

Semestervikariat under sommarmånaderna 2018.

Sammanhållen arbetstid schemalagt dygnsvis inkl jour.

Körkort är ett krav. Rekrytering kommer att ske fortlöpande.

Är du intresserad? Maila oss ditt CV till info@molnbackaungdomshem.se.

Har du frågor är du välkommen att ringa till oss på 0552 - 210 80.

Husmor, semestervikariat

Vi söker kokerska/husmor för semestervikariat. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som matlagning för ca 25 personer dagligen, planering och inköp. Du bör ha storköksutbildning eller erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter.

Vikariat 8 juni - 20 juli, mån-fre, 08.00-17.00

Är du intresserad? Maila oss ditt CV till info@molnbackaungdomshem.se.

Har du frågor är du välkommen att ringa till oss på 0552-21080, fråga efter husmor Annelie Johansson. Sista ansökningsdag 2018-04-08.